.
.

Het platform voor de Business Controller

.

Business Controllers opleidingen en meer

  • Financiële Opleidingen & Cursussen

  • Download, geheel vrijblijvend, onze financiële opleidingsgids

De grootschalige veranderingen in de sector vragen veel van u als financial. Vanuit uw financiële en bedrijfsmatige expertise heeft u een belangrijke rol bij de implementatie van veel veranderingen en staat u aan de voet van vergaande strategische beslissingen.

Zowel het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid als Euroforum organiseren jaarlijks verschillende finance opleidingen en bijeenkomsten voor u als professional, om u te helpen uw nieuwe rol zo goed mogelijk in te vullen. Doordat al onze bijeenkomsten worden gegeven door experts in uw vakgebied bent u altijd verzekerd van de nieuwste trends en ontwikkelingen en de meest actuele informatie. Met de opgedane kennis kunt u dan ook direct aan de slag in uw praktijk!

 

Ons aanbod financiële opleidingen

Nieuw! Opleiding Big data in de financiële sector

Big data in de financiele sector opleiding 117x165

De toepassingsmogelijkheden van Big Data in de financiële sector zijn
enorm in ontwikkeling. Het is geen kwestie meer of, maar hoe
Big Data toegepast wordt. Ook voor uw organisatie zijn er vele kansen
en mogelijkheden!

Opleiding risicomanagement voor verzekeraars

voorkant_risicomanagement_voor_verzekeraarsTijdens deze intensieve opleiding, speciaal ontwikkeld voor verzekeraars, krijgt u binnen 4 dagen alle kennis die noodzakelijk is om risicomanagement optimaal vorm te geven binnen uw organisatie.

Cursus Financieel management voor non-financials

voorkant_financieel_management_voor_non_financialsDoor goed inzicht te hebben in het financiële management van uw bedrijf, wordt u een betere gesprekspartner voor uw financiële collega’s en adviseurs, maakt u de juiste keuzes wat uiteindelijk leidt tot een optimaal bedrijfsresultaat.

Verkorte Controllersopleiding voor overheid en non-profit

voorkant_verkorte_controllersopleidingNieuwe inzichten en actuele kennis in public controlling met o.a. de rol van de controller in besluitvorming, management en financial accounting.

Opleiding Financial Controller

voorkant_financial_controllerMet o.a. de functie van de Financial Controller, Administratieve Techniek & Auditing, Strategisch management, Management Accounting en Planning & Control.

Business Controllersopleiding

voorkant_business_controllerIs u rol ook aan het verschuiven naar Business Partner? Of heeft u de ambitie om zich het komende jaar op deze rol te richten? Dan is deze opleiding precies wat u nodig heeft!

Opleiding Project Control

voorkant_project_controlAls Manager of Financial bent u verantwoordelijk voor het adequaat beheren van projecten. Om u beter te wapenen met kennis, inzicht en oefening is deze opleiding ontwikkeld.

Opleiding Risicomanagement

risicomanagement60x84Alle kennis die noodzakelijk is om risicomanagement optimaal vorm te geven binnen uw organisatie. Concrete tools om gedragsverandering te bereiken.

Opleiding Operational Auditing

operational auditingVerdieping op diverse terreinen zoals Governance, kwaliteit, management control, accounting, risicomanagement en verantwoording.

Cursus Jaarrekening Lezen

M.b.v. deze cursus krijgt u meer inzicht in uw jaarrekening, zodat u strategisch de juiste beslissingen neemt. Geen diepgravende theoretische verhandelingen, maar onderwerpen toegesneden op uw praktijk!

Programmamanagement voor overheid en non-profit

Programma managementDeze opleiding biedt u een solide en praktische basis voor het werken in of leiding geven aan een programma. Er wordt gewerkt aan de hand van casussen en voorbeelden uw praktijk.

 

Herfinanciering van uw bedrijfsactiviteiten

Zorg dat u wel financiering krijgt voor uw bedrijfsplannen. Benut de kansen en mogelijkheden van de huidige financieringsproblematiek.

Cursus BTW

voorkant btw 60x83Benut uw btw-mogelijkheden en beperk uw risico’s. Deze 2-daagse cursus biedt u kennis en inzicht in het btw-systeem en geeft u concrete aanwijzingen voor het indienen van uw btw-aangifte.

Financieel Management in het sociale domein

Voorkant Financieel Mngt Sociaal Domein (2)3 decentralisaties komen op u af! Inzicht in uw financiën is nu belangrijker dan ooit! Zorg dat u de kwaliteit voor de burger waarborgt, ondanks lagere budgetten. Kwaliteit leveren met minder middelen vraagt om strategisch plannen en begroten

Strategisch Leiderschap voor financials

Leer de essentiële brug te slaan tussen strategie en financiën! De opleiding is bedoeld voor financials die het functionele wvoorkant strategisch leiderschapillen overstijgen, hun repertoire willen uitbreiden en willen doorgroeien naar strategisch sparringspartner van management en directie.

Cursus VPB voor overheidsbedrijven

Cursus VPB voor overheidsbedrijvenOverheidsactiviteiten worden per 1 januari 2016 belast met vennootschapsbelasting (VPB), tenzij deze een vrijstelling kunnen genieten. In welke situaties leveren de nieuwe regels straks daadwerkelijk belastingplicht op? En wat heeft de eventuele belastingplicht voor praktische gevolgen, voor bijvoorbeeld de administratie?

Training Effectief beïnvloeden voor financials

Krijg draagvlak voor uw deskundige adviezen! Effectief beïnvloeden gaat over het slim, handig en effectief overtuigen van anderen door het aanleren en praktisch toepassen van beproefde communicatievaardigheden en –technieken.

 

 

Onze opleidingen in één compleet overzicht?

Download dan, geheel vrijblijvend, onze opleidingsgids.

Voorkant Financieel Mngt Sociaal Domeindownload_button


Docententeam

Onze opleidingen staan onder leiding van topdocenten die de theorie en praktijk optimaal kunnen combineren, waaronder:

Goos Minderman rondGoos Minderman
Hoogleraar Public Governance en Public Law aan de Vrije Universiteit Amsterdam, voormalig hoofdredacteur van het Tijdschrift voor Public Controlling en auteur van toonaangevende boeken op het gebied van public controlling. is daarnaast voormalig hoofd financiële expertise van het Ministerie van OCW

Tjeu Blommaert rondTjeu Blommaert
Tjeu Blommaert is hoogleraar Management Accounting & Control aan de Universiteit van Maastricht en (in deeltijd) partner bij Foederer DFK. Tevens is hij is eigenaar van Blommaert Business Academy & Consulting.

Ed vosselman rondEd Vosselman
Hoogleraar Management Control voor de publieke en non-profit sector Vrije Universiteit Amsterdam en hoogleraar Accounting aan de Radboud Universiteit

 

 

 

 

 

Annette Fijn van Draat rondAnnette Fijn van Draat
Manager bedrijfsvoering Universitair Medisch Centrum Utrecht, Winnaar Public Control Talent Award 2012

Ellen Langerak rondEllen Langerak
Directeur Vivium Locaties Bussum en Vivium Thuiszorg Bussum/Naarden, lid Raad van Toezicht Westfries Gasthuis

Hadewych Hovens rondHadewych Hovens
Compliance officer Trans Link Systems